Veelgestelde vragen

Voor bestellingen onder de €450,- betaald u €50,- voor de verzendkosten. Bestellingen boven de €450,- worden gratis door ons zelf bezorgd. Voor producten die vallen onder spiegel toebehoren betaald u €5,- voor de verzendkosten.

Voor alle maatwerk spiegels bedraagt de levertijd maximaal 3 weken. Voor spiegels met lijst bedraagt de levertijd maximaal 8 weken. Alle producten die vallen onder spiegel toebehoren zullen binnen 7 dagen na bestelling verstuurd worden.

Bij Dion Mirrors zijn de lijsten en spiegels op maat maatwerk. Daarom zijn wij niet verplicht om die producten terug te nemen. Het gaat immers om maatwerk en is daarom niet meer aan derden te verkopen of aan de fabrikant te retourneren.

De ‘standaard’ spiegels en de producten die vallen onder spiegel toebehoren mogen retour gestuurd worden. U kan het product binnen 14 dagen na ontvangst retour melden door een mail te sturen naar info@dionmirrors.nl. Wij zullen zelf de spiegel bij u komen ophalen. Hiervoor brengen wij €25,- in rekening. Voor alle producten die vallen onder spiegel toebehoren brengen wij 5,- in rekening voor het retourlabel. Indien u hier geen gebruik van wilt maken mag u het product ook zelf per post (op eigen kosten) retourneren naar ons retouradres. 

Het is mogelijk om uw bestelling binnen 24 uur na ontvangst van de orderbevestiging te wijzigen. Daarna zal uw order definitief worden. 

Het annuleren van de bestelling is enkel mogelijk indien u nog geen orderbevestiging heeft ontvangen.

Ja dit is mogelijk. Hiervoor kan u contact met ons opnemen door te mailen naar: info@dionmirrors.nl of door te bellen naar: 038-2035010

Ja dat is mogelijk. Hiervoor kan u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Bij Dion Mirrors uit Zwolle verkopen wij exclusieve antieke spiegels. Deze spiegels zijn op maat verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Ontdek ons unieke aanbod antieke spiegels en laat u door ons inspireren.

Een spiegel kunt u ophangen met een blinde spiegel bevestiging. Hiermee kunt u eenvoudig zelf de spiegel ophangen en hoeft u maar enkele gaten te boren. Daarnaast kan een spiegel ook opgehangen worden met spiegel lijm. Zo is de spiegel volledig vast aan de muur bevestigd. 

Liever het werk uit handen nemen? Ook dat kan! Wij bieden namelijk een inmeet service aan en een montageservice. Wij zorgen ervoor dat de spiegel perfect in uw woning wordt gemonteerd.

Bij Dion Mirrors maken wij spiegels op maat met verlichting. Deze zijn op maat verkrijgbaar in het door u gewenste model. Daarnaast maken wij spiegels met verlichting in diverse kleuren zoals; verzilverd blank, grijs, brons, rosé en antiek.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en ontvang een offerte.

Een beslagen spiegel kan u voorkomen door een spiegelverwarming achter de spiegel te laten bevestigen. Wij leveren spiegelverwarming die volledig gemonteerd wordt aan de spiegel. Maar u kunt een spiegelverwarming uiteraard ook los bestellen.

Een spiegel is eenvoudig schoon te maken met afwasmiddel en een microvezeldoekje. Voeg een klein beetje afwasmiddel toe aan een emmer met heet water en u kan op een eenvoudige manier de spiegel schoonmaken.

Een spiegel op maat koopt u bij Dion Mirrors. Wij maken spiegels compleet voor u op maat en naar uw wensen! Wij hebben een ruim assortiment aan diverse soorten spiegels. Van zwart of wit tot aan gekleurd en van vierkant tot aan rond en ovaal. Bij ons vindt u altijd de spiegel die past bij uw interieur.

Dat kan door spiegellijm te gebruiken. Spiegellijm is gemakkelijk in gebruik vrijwel iedere ondergrond en ook licht vochtige ondergronden. Spiegellijm is eenvoudig bij ons te bestellen. 

Liever het werk uit handen nemen? Geen probleem! Bij Dion Mirrors bieden wij een montage service. Neem gerust contact met ons op om een montage afspraak te maken.

Bij Dion Mirrors maken wij spiegels op maat met een uitsparing voor een stopcontact. Wij komen graag bij u langs om de definitieve maten op te meten. Hierdoor heeft u een spiegel perfect op maat. Daarnaast kunnen wij ook deze spiegel op locatie komen monteren.

Bij ons in de werkplaats in Zwolle maken wij voor u de perfecte spiegel op maat met lijst. U kiest zelf het soort spiegel en de lijst en vervolgens maken wij uw spiegel met lijst op maat. Hierdoor heeft u een unieke spiegel volledig in uw eigen stijl.

Een spiegel is verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren. Bij Dion Mirrors hebben wij de volgende kleuren standaard op voorraad; rosé goud, brons, grijs, verzilverd blank en antiek. Heeft u liever een spiegel in een andere kleur? Geen probleem! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij Dion Mirrors leveren wij spiegels van hoogwaardige kwaliteit voor de juiste prijs. Wanneer u vrijblijvend een offerte wilt ontvangen mag u contact met ons opnemen of vul het contactformulier in. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een prijsopgave sturen.

Een spiegel kan op onwijs veel manieren staan. Zo kan je een spiegel natuurlijk ideaal gebruiken als passpiegel door hem verticaal op te hangen. Daarnaast kan een spiegel ook prachtig als wanddecoratie gebruikt worden wanneer deze horizontaal opgehangen wordt.

Bij het ophangen van een spiegel boven de wastafel is het belangrijk om rekening te houden met de lengte van iedereen die de spiegel gebruikt. Daarnaast is het ook belangrijk om over de breedte van de spiegel na te denken. Ook dit hangt weer af van het aantal personen dat gebruik maakt van de spiegel.

Bij Dion Mirrors verkopen wij prachtige antieke spiegels die exclusief zijn in Nederland. Deze antieke spiegels worden gemaakt met een speciale verzilvering. Ieder product wordt afzonderlijk gemaakt met een technische behandeling, hierdoor is ieder product uniek. De antieke spiegel neemt de perfectie van de standaard spiegels weg en weet zo een fascinerend beeld te geven. 

 

Een spiegel is een sierraad voor aan de wand. Hang daarom de spiegel zo op dat het iets moois reflecteert. Dit kan bijvoorbeeld boven de schouw zijn, maar kan ook erg mooi bij de eetkamertafel. Daarnaast zorgen spiegels ervoor dat een ruimte ruimer lijkt. Hang daarom een spiegel zo op dat de ruimte optisch ruimer lijkt. Dit kan bijvoorbeeld aan het einde van de gang. Hierdoor lijkt de gang door te lopen en lijkt de gang dus groter. 

Voor de bevestiging van spiegels gebruiken wij onder andere spiegellijm. Deze spiegellijm heeft een zeer hoge kleefkracht, zelfs op vochtige ondergronden. Deze spiegellijm is gemakkelijk bij ons te bestellen en is eenvoudig in gebruik.

Bij een badkamerspiegel is het belangrijk dat iedereen er gebruik van kan maken. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de grote van de spiegel. Daarnaast komt het vaak voor dat er in de badkamer weinig licht is. Kies daarom voor een spiegel met verlichting. Om meer sfeer aan het badkamer interieur toe te voegen kan u voor een ronde of ovale spiegel kiezen. Deze sierlijke vormen geven uw badkamer interieur net dat beetje extra.

Het komt vaak voor dat de slaapkamer een kleine kamer is het huis is met weinig lichtinval. Voor meer lichtinval en om uw slaapkamer optisch ruimer te laten lijken zou u er voor kunnen kiezen om een spiegel in de slaapkamer op te hangen. Zo kan een spiegel bijvoorbeeld bevestigd worden boven uw bed. De spiegel geeft zo een leuke toevoeging aan het interieur van uw slaapkamer.