Inspiratie Opdoen

Hotel Spiegel

De spiegels van Dion Mirrors zijn dé toevoeging voor ieder hotel interieur. Een hotel interieur draagt tenslotte bij aan de beleving en comfort van de gast. Een prachtige spiegel kan daar uiteraard niet bij ontbreken. 

Gebruik spiegels als eye-catcher in uw hotel interieur om deze zo een onderscheidende uitstraling te geven. Uw gasten zullen uiterst verrast zijn met deze stijlvolle toevoeging aan de muur. 

Spiegels zijn niet alleen decoratief, maar uiteraard ook functioneel. Een goede spiegel draagt bij aan het ultieme comfort van de gast. Wij ontwerpen spiegels waarmee uw merk en uitstraling volledig tot zijn recht komen en binnen een interieur waar uw gasten zich thuis voelen.

Heeft u ook last van een beslagen spiegel wanneer u aan het douchen bent of in bad zit? Wij bieden hiervoor de oplossing door badkamerspiegels te leveren met verwarming. Hierdoor komt er geen condens op de spiegel en kan u meteen gebruik maken van uw spiegel na het douchen. 

Badkamer spiegel

Bij Dion Mirrors leveren wij  badkamerspiegels op maat. Een badkamer spiegel is vooral functioneel, maar kan ook zeker decoratief zijn. Kies bijvoorbeeld een ovale of ronde spiegel voor een speels effect.


Daarnaast kunnen wij ook voor u een spiegel op maat maken met een uitsparing voor een stopcontact. Hierdoor kan u gemakkelijk gebruik maken van uw apparaten en heeft u tijdens het scheren of föhnen meteen een spiegel bij de hand. Of u kan gemakkelijk uw tandenborstel opladen. 

Spiegel met verlichting

Een spiegel is een essentieel element in de badkamer. Het komt vaak voor dat er weinig daglicht naar binnen komt in de badkamer. Daarom is extra verlichting vaak nodig om goed zicht te hebben bij de spiegel. Daarnaast creëert de indirecte verlichting achter de spiegel een fijne ambiance in de badkamer. Dion Mirrors maakt spiegels met verlichting geheel naar uw wensen.