Retourneren & reclamatie

Retourneren

Bij Dion Mirrors zijn de lijsten en spiegels op maat maatwerk. Daarom zijn wij niet verplicht om die producten terug te nemen. Het gaat immers om maatwerk en is daarom niet meer aan derden te verkopen of aan de fabrikant te retourneren.

De ‘standaard’ spiegels en de producten die vallen onder spiegel toebehoren mogen retour gestuurd worden. U kan het product binnen 14 dagen na ontvangst retour melden door een mail te sturen naar info@dionmirrors.nl. Wij zullen zelf de spiegel bij u komen ophalen. Hiervoor brengen wij €25,- in rekening. Voor alle producten die vallen onder spiegel toebehoren brengen wij 5,- in rekening voor het retourlabel. Indien u hier geen gebruik van wilt maken mag u het product ook zelf per post retourneren (op eigen kosten) naar ons retouradres. U kan het product ook kosteloos bij ons afleveren. 

Ons retouradres is:

– Boer Glas BV

– Baileystraat 9

– 8013 RV Zwolle

Het is daarnaast wel mogelijk om uw bestelling binnen 24 uur na ontvangst van de orderbevestiging te wijzigen. Daarna zal uw order definitief worden. 

Het annuleren van de bestelling is enkel mogelijk indien u nog geen orderbevestiging heeft ontvangen.

Reclamatie

Bij Dion Mirrors doen wij er alles aan om te producten zo goed mogelijk in te pakken en zo zorgvuldig mogelijk te verzenden. Omdat het natuurlijk spiegels zijn kan het helaas wel eens voorkomen dat het beschadigd raakt. Mocht dit gebeuren neem dan binnen 24 uur na ontvangst van het product contact met ons op en stuur een foto van de schade naar: info@dionmirrors.nl. Wij zullen dan ons best doen om dit zo snel mogelijk op te lossen.