Spiegels in diverse woonstijlen

Dion Mirrors biedt een ruim assortiment van spiegels in diverse woonstijlen. Bent u op zoek naar een spiegel voor in uw woonkamer, slaapkamer, badkamer, hal of misschien wel als keukenachterwand? Dan zit u bij Dion Mirrors goed. Ontdek ons ruime aanbod en vind een spiegel die bij u past.

Landelijke woonstijl

Een landelijke woonstijl heeft vaak een knusse en warme inrichting. De landelijke woonstijl kenmerkt zich voornamelijk door het gebruik van natuurlijke materialen zoals: riet, hout, wol en linnen. Een spiegel met een houten omlijsting als accessoire past daarom perfect bij een landelijk interieur. De Aman spiegel past ook helemaal in een landelijk interieur met zijn robuuste uitstraling. 

Hotel chique

De ideale kleuren bij een hotel interieur zijn vaak donkere kleuren. Deze kleuren zorgen voor een warme en ontspannen uitstraling. Daarom zijn onze bronze, grijze, gouden en antieke spiegels perfect voor een hotel chique interieur. 

Scandinavisch interieur

Een scandinavisch interieur staat bekend om lichte kleuren, een zachte uitstraling en veel lichtinval. Spiegels dragen bij aan het ruimer laten lijken van een ruimte en ze creëren veel lichtinval. Om de veelal lichte strakke muren in deze woonstijl te verfraaien is een spiegel onmisbaar. 

 

Industriële woonstijl

Een industriële woonstijl heeft vaak een robuuste uitstraling. Hierbij worden vaak metalen of betonnen materialen gebruikt. Om in een industrieel interieur een warme ambiance toe te voegen is het heel sfeervol om een spiegel met een houten lijst op te hangen als tegenhanger van het ruwe industriële interieur. 

Meer inspiratie opdoen?

Volg ons op sociale media en laat u door ons inspireren!