Chic hotel

Op zoek naar een hotel spiegel?

Gastvrijheid valt en staat met optimale service en comfort. Het hotel interieur is het visitekaartje voor uw hotel. En daar mogen hotel spiegels uiteraard niet bij ontbreken. 

Wanneer uw gasten uw hotel binnen lopen willen zij direct de sfeer en luxe voelen waar uw hotel voor staat. Om meer sfeer te creëren in uw hotel zijn de antieke spiegels van Dion Mirrors een waardevolle toevoeging aan het interieur. Onze antieke spiegels hebben een karakteristieke en tijdloze uitstraling. De spiegels zijn perfect toe te passen als wanddecoratie, maar ook gecombineerd met modern meubilair. 

Daarnaast mogen badkamerspiegels en passpiegels ook absoluut niet ontbreken in een hotelkamer om uw gasten te voorzien van ultiem comfort.

Soorten spiegels hotel?

In een hotel interieur zijn er een aantal ruimtes waar spiegels essentieel zijn. Denk bijvoorbeeld aan een spiegel in de toiletruimte van het restaurant of bar. Gasten komen hier om tijdens het diner zich op te frissen en willen nog een laatste check doen, voordat zij weer de deur uit gaan. Daarom zou het niet alleen handig zijn om een spiegel boven de wastafel te plaatsen. Maar ook een passpiegel aan de muur gaan gasten enorm waarderen. Er zijn verschillende soorten spiegels voor een hotel. En wij laten u er graag een paar zien.

Zodra uw gasten op hun hotelkamer arriveren mag het aan niks ontbreken. Zo ook niet aan een spiegel op de hotelkamer. De kamer moet van alle gemakken en luxe voorzien zijn. Plaats daarom zowel een spiegel in de badkamer boven de wastafel als een passpiegel bij de kledingkast. 

Ook voor deze twee soorten spiegels voor de hotelkamer zijn vele opties mogelijk. Om meer sfeer te creëren in het interieur kunt u er voor kiezen om voor een ronde of ovale vorm spiegel te gaan. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals; blank verzilverd, rose goud, brons, grijs of antiek.

Om uw gasten in de badkamer te voorzien van extra licht is het ook mogelijk om een spiegel met verlichting op te hangen. Al onze spiegels maken wij op maat, waardoor de spiegels perfect tot zijn recht komen in uw hotel.

Spiegel

kamer hotel

Naast dat spiegels erg functioneel zijn, kunnen spiegels ruimtes optisch ook veel groter laten lijken. Door spiegels op te hangen in bijvoorbeeld de hallen van de hotelkamers creëert u meer ruimte. En daarnaast zorgt een spiegel ook voor meer ‘licht’ in de ruimte. 

Wanneer uw hotel voorzien is van een sport of wellness ruimte kan een spiegel ook goed van pas komen. Wij leveren en monteren spiegels op maat voor sport en wellness ruimtes. Zo kunnen gebruikers van de sportruimte vanuit de spiegel kijken of zij de oefeningen juist beheersen. En kunnen gasten van de wellness zichzelf in de spiegel bewonderen na een heerlijke schoonheidsbehandeling.

Waarom een hotel spiegel van toegevoegde waarde is?

Spiegels in hotels zijn absoluut van toegevoegde waarde. Vanaf het moment dat de gast uw hotel binnenstapt kunnen spiegels in het hotel interieur al veel sfeer en luxe creëren. Ook kunnen de antieke spiegels van Dion Mirrors in het hotel restaurant een luxe toevoeging zijn aan het meubilair of aan de wand. 

Naast dat een spiegel net dat beetje extra kan geven in het hotel interieur zijn spiegels ook uiterst functioneel. Zowel als in de toiletruimtes van het hotel restaurant als in de hotelkamers. In een hotelkamer mogen spiegels al helemaal niet ontbreken om te voldoen aan alle wensen en verwachtingen van de gast. Om uw gasten echt dat wow effect te geven heeft Dion Mirrors spiegels die echt een eye catcher zijn voor uw ruimtes in hotel.

Heeft u al een idee voor welke soort spiegel iets gaat toevoegen aan de sfeer in uw hotel?

B6D050AB-00E2-4A9C-8DD6-87E782ECD13E_1_105_c
Meer inspiratie opdoen?

Volg ons op sociale media en laat u door ons inspireren!